info@expertvill.hu

+36 20 544 0765

Villanyszerelő Terézváros, VI. kerület   

+36 20 544 0765

 

Villanyszerelés Terézváros, VI.  kerület és környékén. 

 

 

 

Szolgáltatások

Új építésű ingatlanok teljes elektromos kivitelezése

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a legújabb technológiákkal, az Ön igényeinek megfelelően. Korszerű műszaki megoldásokkal, gyors és pontos munkával állunk rendelkezésére.

Teljes vagy részleges felújítások, bővítések

Ingatlant vásárolt, melyet saját elképzelése szerint alakítana? Megkeresését követően néhány munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján készítünk Önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot. Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Új villamos fogyasztásmérő helyek kialakítása, áthelyezése, teljesítmény bővítése

Villamos fogyasztásmérő helyek munkálataival kapcsolatban állunk rendelkezésére, legyen szó új kiépítésről, áthelyezésről vagy teljesítmény növelésről. Plombabontási engedéllyel rendelkezem, mely lehetőséget ad a plombált mérőhely esetleges hibajavítására, alkatrészeinek cseréjére is.

Elektomos autó fali töltő telepítése

Az egyre növekvő akkumulátor kapacitás miatt az elektromos autók otthoni dugaljról való töltési ideje hosszadalmas. Nagy teljesítményű fali töltő telepítése esetén néhány óra alatt feltölthetjük elektromos autónkat. Amennyiben fali töltő vásárlásában gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a töltő kiválasztásában valamint a telepítésében.

Háztartási villamos készülékek bekötése

A modern indukciós- és kerámia főzőlapok, kombi sütők beüzemelése a villamos hálózat átalakításával, fejlesztésével járhat. A garancia érvényesítéséhez is villamos szakember közreműködése szükséges. Az Expertvill teljeskörűen, gyorsan, pontos munkával a segítségére lesz ebben is!

Gyorsszerviz, hibajavítás

Amennyiben sürgős elektromos hibaelhárításra lenne szüksége, vagy épp új lámpát vásárolt, kilazult egy aljzat, hívjon bizalommal és orvosoljuk a problémát.

Lakások,családi házak villamos biztonságtechnikai felülvizsgálata

Használt lakás vásárlásakor vagy még a vételi szándék előtt érdemes a lakás villamos hálózatát átvizsgáltatni, hogy tudjuk felújításra szorul-e. A hálózatot szemrevételezéssel és univerzális érintésvédelmi műszerrel ellenőrizzük, melynek állapotáról irásos dokumentációt állítunk ki az esetleges hibák megjelölésével.

EPH kiépítése, EPH nyilatkozat kiállítása

Új gázkazán beüzemelésének feltétele a megfelelően kiépített EPH hálózat és az EPH nyilatkozat megléte. Keressen bizalommal és rövid határidőn belül állunk redelkezésére!

Keressen fel  most!

Hívjon  bármikor, ha villanyszerelőre van szüksége Budapest és Pest megye területén!

 

Ügyfeleink véleménye

Csak ajánlani tudom őket! Megbízható, korrekt szakemberek.
Silye Tamás

Tökéletesen elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Korrekt, megbízható és hozzáértő szakember. Legközelebb is őket hívjuk! 
Bacsai Éva

Mindennel elégedettek vagyunk. Pontos, precíz, kommunikatív, gyors és árban is megfelelő. Köszönjük!
Sütő Eszter

Kapcsolat

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon!

Elfogadoma az adatvédelmi nyilatkozatot

+36 20 544 0765

Hívjon most!

info@expertvill.hu

Írjon emailt!

www.facebook.com/Expertvill

Kövessen facebookon!

Bodnár Viktor

Adószám: 56538618-1-33
Nyilvántartási szám: 55194741