+36 20 544 0765

info@expertvill.hu

    Villanyszerelő Dunaharaszti

+36 20 544 0765

 

             Villanyszerelés Dunaharaszti és környékén. 

Villanyszerelő szolgáltatások

Ingatlanok teljes elektromos kivitelezése

Új építésű ingatlanok teljes elektromos kivitelezése

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a legújabb technológiákkal, az Ön igényeinek megfelelően. Korszerű műszaki megoldásokkal az elektromos hálózat gyors és pontos kiépítése, teljes körű lakás villanyszerelés.

Bővebben >>

Teljes vagy részleges elektromos felújítások, bővítések

Teljes vagy részleges felújítások, bővítések

Ingatlant vásárolt, melyet saját elképzelése szerint alakítana? Megkeresését követően néhány munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján készítünk Önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot. Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Bővebben >>

Villamos fogyasztásmérő helyek kialakítása regisztrált villanyszerelő által

Regisztrált villanyszerelő szolgáltatások: mérőhely szabványosítás, teljesítmény bővítés, villamos fogyasztásmérő helyek áthelyezése

Villamos fogyasztásmérő helyek munkálataival kapcsolatban állunk rendelkezésére, legyen szó új villanyóra kiépítésről, áthelyezésről vagy teljesítmény növelésről. Plombabontási engedéllyel rendelkezem, mely lehetőséget ad a plombált mérőhely esetleges hibajavítására, alkatrészeinek cseréjére is.

Bővebben >>

Elektomos autó fali töltő telepítése

Elektomos autó fali töltő telepítése

Az egyre növekvő akkumulátor kapacitás miatt az elektromos autók nagy áram felvétele miatt az otthoni dugaljról való töltési idő hosszadalmas. Nagy teljesítményű fali töltő telepítése esetén néhány óra alatt feltölthetjük elektromos autónkat. Amennyiben fali töltő vásárlásában gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a töltő kiválasztásában valamint a telepítésében.

Bővebben >>

Háztartási villamos készülékek bekötése

Háztartási villamos készülékek bekötése

A modern indukciós- és kerámia főzőlapok, kombi sütők beüzemelése a villamos hálózat átalakításával, fejlesztésével járhat. A garancia érvényesítéséhez is villamos szakember közreműködése szükséges. Az ExpertVill teljeskörűen, gyorsan, pontos munkával a segítségére lesz ebben is!

Bővebben >>

Villanyszerelés gyorsszerviz, hibajavítás, elektromos hibaelhárítás

Gyorsszerviz, hibajavítás, hibaelhárítás

Amennyiben sürgős elektromos hibaelhárításra lenne szüksége, vagy épp új lámpát vásárolt, kilazult egy aljzat vagy kapcsoló, hívjon bizalommal és orvosoljuk a problémát. Emellett az elektromos hálózat teljes körű átvizsgálását is elvégezzük igény szerint.

Bővebben >>

Lakások, családi házak villamos biztonságtechnikai felülvizsgálata

Lakások, családi házak villamos biztonsági felülvizsgálata

Használt lakás vásárlásakor vagy még a vételi szándék előtt érdemes a lakás villamos hálózatát átvizsgáltatni, hogy tudjuk felújításra szorul-e. A hálózatot szemrevételezéssel és univerzális érintésvédelmi műszerrel ellenőrizzük, melynek állapotáról irásos dokumentációt állítunk ki az esetleges hibák megjelölésével. Szükség esetén a hibaelhárítás, vezeték csere, egyéb szükséges szerelés elvégzése.

EPH kiépítése OBO potenciálkiegyenlítés alkalmazásával, EPH nyilatkozat kiállítása

EPH kiépítése, EPH nyilatkozat kiállítása

Új gázkazán beüzemelésének feltétele a megfelelően kiépített EPH hálózat és az EPH nyilatkozat megléte. A teljes körű lakás villanyszerelés részét képezi a megfelelő egyenpotenciálú hálózat kiépítése is. Keressen bizalommal és rövid határidőn belül állunk redelkezésére!

Bővebben >>

Minden teljes elektromos kivitelezésnél, akár újépítésű vagy teljes felújítás, Villamos Biztonsági Felülvizsgálatot végzünk, melynek mérési eredményeiről jegyzőkönyvet adunk. Ennek megléte a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet szerint új kivitelezésnél, valamint a lakások eladása vagy bérbeadása esetén kötelező.

Villanyszerelés referenciamunkák

Ügyfeleink véleménye

Szabolcs Felföldi
Szabolcs Felföldi
2024.01.12.
Megbízható, precíz szakember Viktor. Többször volt már nálunk villanyt szerelni, mindig a megbeszélt időben érkezett, igényes munkát végzett, odafigyelt a környezetére, még a hulladékra is a munkája után. Nehéz manapság jó szakembert találni - az ő telefonszámát megéri elmenteni!
Balázs Svéda
Balázs Svéda
2024.01.08.
abszolút ajánlom, nálunk már többször is volt, megbízható, korrekt áron, és ért hozzá, jó minőségben dolgozik!
Áron Lukács
Áron Lukács
2024.01.03.
A legjobb szakember, akivel szerencsém volt találkozni. Nemcsak érti a szakmáját, de összefüggéseiben látja át az egész rendszert. Villanyszerelőknél egyáltalán nem megszokott, számomra megdöbbentően mély matematikai-fizikai háttértudással tudja alátámasztani a gyakorlati tapasztalatai nyomán megosztott javaslatait.
György Zombory
György Zombory
2023.12.02.
Nagyon alapos, precíz és segítőkész szerelő, csak ajánlani tudom.
Dan N.
Dan N.
2023.12.01.
A lakásom teljeskörű villamossági felújításával bíztam meg Viktort, melyet nagyon profi módon el is végzett. Korrekt, rugalmas, remek szakember, mindenkinek szívből ajánlom.
Tünde Kovács
Tünde Kovács
2023.07.13.
Ha hozzáértő, korrekt villanyszerelőt keres, akkor ő az. Igyekszik szinte azonnal rendelkezésre állni. Csak ajánlani tudom!
Judit Rabne Farkas
Judit Rabne Farkas
2022.07.29.
Preciz, pontos, megbizhato, csak Ot hivnam!!!
Gabriella Fajszi
Gabriella Fajszi
2022.05.20.
Gyors, korrekt!

Kapcsolat

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon!

+36 20 544 0765

Hívjon most!

info@expertvill.hu

Írjon emailt!

fb.com/Expertvill

Kövessen facebookon!

villanyszerelő budapest

Bodnár Viktor

Adószám: 56538618-1-33
Nyilvántartási szám: 55194741

Hívjon  bármikor, ha villanyszerelőre van szüksége Budapest és Pest megye területén!

 

Regisztrált villanyszerelő Dunaharaszti

Tekintve, hogy helybéli, Dunaharaszti villanyszerelő vagyok, esetenként, főleg a délutáni órákban akár pár perc alatt a rendelkezésére tudok állni, és bár családos emberként a gyorsszolgálat éjjel-nappal értelemszerűen nem vállalható, de törekszem a lehetőségekhez képest mihamarabb segíteni Önnek.

Szolgáltatásaim keretében a legszéleskörűbb villanyszerelési munkákat vállalom, a teljesség igénye nélkül: háztartási gépek üzembe helyezése, vezetékek cseréje, elektromos kapu beüzemelése, konnektorok cseréje, villany fűtés kiépítése, villámvédelem kialakítása, villanytűzhely bekötése, LED világítás megtervezése és felszerelése, okos otthon kivitelezés, hiba keresés, amper bővítés, elektromos berendezések tekintetében a szükséges érintésvédelmi felülvizsgálat elvégzése, komplett érintésvédelem kiépítése és erről EPH jegyzőkönyv kiállítása.

A családi házak, lakások komplett villamossági kivitelezése a helyi adottságokat is figyelembe véve történik. Dunaharaszti Budapest agglomerációjában, a Duna bal partján fekvő településként mérsékelt övi, kontinentális jellegű éghajlattal rendelkezik, meleg nyarakkal és hideg telekkel.

A csapadék eloszlása egyenetlen, a nyári hónapokban gyakoriak a zivatarok, amelyeket villámcsapások kísérnek. Az őszi és téli hónapokban előfordulhatnak erős szelek, széllökések. Ezek a helyi sajátosságok mind figyelmet igényelnek az elektromos hálózat kiépítése során a villanyszerelő részéről nemcsak a kültéri, de a beltéri szerelésnél is, a védelmi rendszerek kiépítése miatt.

Minden teljes körű lakossági kivitelezést villamos biztonsági felülvizsgálat zár, amelyről a szabvány szerinti és jogszabályban előírt jegyzőkönyv és dokumentáció kerül átadásra.

Villanyszerelő Dunaharaszti

Helyi lakosként értelemszerűen azzal is a szolgálatára tudok lenni, amennyiben engem bíz meg a munkával, hogy melyik az a villanyszerelő bolt Dunaharaszti területén belül, ahol a legjobb ár/érték arányban szerezhet be villanyszerelési termékeket.

Érdemes a minőséget választani, még ha pillanatnyilag valamennyivel nagyobb költsége is van egy adott eszköznek, mert például a konnektorok cseréje után vagy egy komolyabb felújításnál, úgymint családi ház esetén az elektromos fűtés kiépítése, nyilvánvalóan sokkal több befektetést és energiát igényel, ha utólag, a festés és bútorok berendezése után kell még valamit javítani. Nem egy olyan esettel találkoztam villanyszerelő praxisomban, ahol néhány éve szerelt elektromos rendszerek adták meg magukat vagy a gyenge minőség vagy az eszközök nem szakszerű telepítése miatt.

Sok esetben a megelőzés is, azaz az erősáramú rendszerek, berendezések karbantartása, illetve időszakos felülvizsgálata jelentős megtakarítást hozhat hosszútávon.

15 éves villanyszerelési szakmai tapasztalat mellett minőségi kivitelezés és precíz munkavégzés várja Önt, az összes általam végzett munka esetén biztosítva az időtálló, több évtizedes távlatban is működő megoldásokat.

Keressen bizalommal, villamos biztonsági felülvizsgálat, villanyszerelés Dunaharaszti és környező településein, úgymint Szigetszentmiklós, Taksony, Szigethalom, az Ön igényei szerint.

error: Szerzői joggal védett tartalom !!