+36 20 544 0765

info@expertvill.hu

Villanyszerelő szolgáltatások

Ingatlanok teljes elektromos kivitelezése

Új építésű ingatlanok teljes elektromos kivitelezése

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a legújabb technológiákkal, az Ön igényeinek megfelelően. Korszerű műszaki megoldásokkal az elektromos hálózat gyors és pontos kiépítése, teljes körű lakás villanyszerelés.

Bővebben >>

Teljes vagy részleges elektromos felújítások, bővítések

Teljes vagy részleges felújítások, bővítések

Ingatlant vásárolt, melyet saját elképzelése szerint alakítana? Megkeresését követően néhány munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján készítünk Önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot. Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Bővebben >>

Villamos fogyasztásmérő helyek kialakítása regisztrált villanyszerelő által

Regisztrált villanyszerelő szolgáltatások: mérőhely szabványosítás, teljesítmény bővítés, villamos fogyasztásmérő helyek áthelyezése

Villamos fogyasztásmérő helyek munkálataival kapcsolatban állunk rendelkezésére, legyen szó új villanyóra kiépítésről, áthelyezésről vagy teljesítmény növelésről. Plombabontási engedéllyel rendelkezem, mely lehetőséget ad a plombált mérőhely esetleges hibajavítására, alkatrészeinek cseréjére is.

Bővebben >>

Elektomos autó fali töltő telepítése

Elektomos autó fali töltő telepítése

Az egyre növekvő akkumulátor kapacitás miatt az elektromos autók nagy áram felvétele miatt az otthoni dugaljról való töltési idő hosszadalmas. Nagy teljesítményű fali töltő telepítése esetén néhány óra alatt feltölthetjük elektromos autónkat. Amennyiben fali töltő vásárlásában gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a töltő kiválasztásában valamint a telepítésében.

Bővebben >>

Háztartási villamos készülékek bekötése

Háztartási villamos készülékek bekötése

A modern indukciós- és kerámia főzőlapok, kombi sütők beüzemelése a villamos hálózat átalakításával, fejlesztésével járhat. A garancia érvényesítéséhez is villamos szakember közreműködése szükséges. Az ExpertVill teljeskörűen, gyorsan, pontos munkával a segítségére lesz ebben is!

Bővebben >>

Villanyszerelés gyorsszerviz, hibajavítás, elektromos hibaelhárítás

Gyorsszerviz, hibajavítás, hibaelhárítás

Amennyiben sürgős elektromos hibaelhárításra lenne szüksége, vagy épp új lámpát vásárolt, kilazult egy aljzat vagy kapcsoló, hívjon bizalommal és orvosoljuk a problémát. Emellett az elektromos hálózat teljes körű átvizsgálását is elvégezzük igény szerint.

Bővebben >>

Lakások, családi házak villamos biztonságtechnikai felülvizsgálata

Lakások, családi házak villamos biztonsági felülvizsgálata

Használt lakás vásárlásakor vagy még a vételi szándék előtt érdemes a lakás villamos hálózatát átvizsgáltatni, hogy tudjuk felújításra szorul-e. A hálózatot szemrevételezéssel és univerzális érintésvédelmi műszerrel ellenőrizzük, melynek állapotáról irásos dokumentációt állítunk ki az esetleges hibák megjelölésével. Szükség esetén a hibaelhárítás, vezeték csere, egyéb szükséges szerelés elvégzése.

EPH kiépítése OBO potenciálkiegyenlítés alkalmazásával, EPH nyilatkozat kiállítása

EPH kiépítése, EPH nyilatkozat kiállítása

Új gázkazán beüzemelésének feltétele a megfelelően kiépített EPH hálózat és az EPH nyilatkozat megléte. A teljes körű lakás villanyszerelés részét képezi a megfelelő egyenpotenciálú hálózat kiépítése is. Keressen bizalommal és rövid határidőn belül állunk redelkezésére!

Bővebben >>

Minden teljes elektromos kivitelezésnél, akár újépítésű vagy teljes felújítás, Villamos Biztonsági Felülvizsgálatot végzünk, melynek mérési eredményeiről jegyzőkönyvet adunk. Ennek megléte a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet szerint új kivitelezésnél, valamint a lakások eladása vagy bérbeadása esetén kötelező.

Villanyszerelés referenciamunkák

Kapcsolat

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon!

+36 20 544 0765

Hívjon most!

info@expertvill.hu

Írjon emailt!

fb.com/Expertvill

Kövessen facebookon!

villanyszerelő budapest

Bodnár Viktor

Adószám: 56538618-1-33
Nyilvántartási szám: 55194741

Hívjon  bármikor, ha villanyszerelőre van szüksége Budapest és Pest megye területén!

 

error: Szerzői joggal védett tartalom !!